Påmelding St. Olavsloppet 2015

Da er eventyret mellom Trondheim og Østersund her igjen! Snøen smelter, veiene børstes og gradestokken skifter fra blått til rødt. Hvorfor ikke gi vårfølelsen bein å gå på, og melde deg på en etappe for banken under St. Olavsloppet?

SpareBank 1 SMN tenker selvfølgelig å stille lag i år som de foregående ni årene, og for å kunne gjøre det trenger vi hjelp: Vi har behov for ansatte som kan ta en etappe!

Hva er så St. Olavsloppet?

St.Olavsloppet er et firedagers løp med historisk sus som arrangeres onsdag 24. til lørdag 27. juni. I år som i fjor er det start i Trondheim og målgang i Østersund.

Første dagsetappe er Trondheim-Levanger, andre Levanger-Sandvika, tredje Sandvika-Åre, før det hele avsluttes med parademarsjen fra Åre inn til mål på torget i Østersund. Her er det totalt 51 etapper med lengde fra 3,6 til 11,6km – med andre ord noe som passer for alle og enhver.

Understreker først som sist at bankens mål ikke er å havne øverst på resultatlisten, men heller å stille lag! Kanskje 2015 blir året vi klarer å stille to lag?

Løpefesten fra Trondheim til Østersund er preget av god stemning rundt løypa, og har en fin tendens til å stort sett foregå på finværsdager. Etter målgang i Østersund er det tradisjon tro planlagt en uhøytidelig feiring av oss selv, så dette er en fin mulighet til å bli kjent med flere kolleger.

Som en del av opplegget vil det være gå- og løpetrening i Trondheim fra og med onsdag 29. april, som du kan melde deg på via denne linken

Under ser du lengde og oversikt over de ulike etappene fordelt på de fire dagene:
Bilde - etappeoversikt
*Eiendomsmegler 1 har ansvar for alle etappene på torsdag 25. juni, så det er ikke mulighet for å booke seg inn på denne dagen.

Som med så mye annet er det det velkjente førstemann til mølla-prinsippet som gjelder, så har du en spesifikk etappe du ønsker må du være tidlig ute! Hvis du ønsker å delta ber jeg deg gjøre følgende:

Send mail til stolavsloppet@smn.no, og oppgi følgende
– Hvilken etappe du ønsker
– To alternative etapper du kan ta hvis ditt opprinnelig ønske allerede er tatt
– Mobilnummeret ditt

Hvis noe er uklart er det bare å skrive en mail eller kontakte meg per Lync, så tar vi det derifra.

Her er det bare å melde seg på, og få et konkret mål å trene mot!